Vi holder åbent med respekt for Coronavirus.

Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon og mail

Vores showroom og værksted har fortsat åbent (se åbningstider HER). Alle services og ydelser fortsætter på som vanligt. Vi efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed, men da vores personale hos forhandlere og værksteder er også ramt af lukninger af skoler og institutioner, kan det påvirke din oplevelse hos os. 

 

Oplev eller prøv en SEAT

Har du udset dig din drømmebil og ønsker en prøvetur i en ny eller brugt bil, så har vi ligeledes i salgsafdelingen igangsat en række tiltag, så du føler dig tryg ved besøget.

  • Skal du prøve en bil, så bliver bilens overflader samt nøgler afsprittet inden prøvekørslen
  • Ønsker du det, så kan vi overdrage nøglerne til dig uden fysisk kontakt med personalet.
  • Hvis du ønsker, så kan dialogen omkring bilen fortsættes pr. telefon eller mail.

Vores personale bruger håndsprit, håndtag & overflader sprittes af løbende og vi holder naturligvis den anbefalende afstand til vores kunder.

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, så kan du kontakte os. Kontakt os på telefon eller mail og hør mere om mulighederne.

 

Kunde på værkstedet

Vi tager alle forholdsregler for at begrænse og forsinke smitten af Covid-19 og har igangsat en række tiltag, så du fortsat kan få din bil på værksted og opretholde mobiliteten.

  • Skal din bil på værksted, så har du mulighed for at aflevere bilnøglen i vores nøgleindkast, som er placeret udenfor.
  • Når du skal hente bilen, så har du mulighed for at modtage dine bilnøgler uden fysisk kontakt med personalet.
  • Vi sørger naturligvis for, at din bils rat, gearknop, dørhåndtag m.m. er afsprittet, når du afhenter bilen. Mekanikerne arbejder ligeledes med handsker og følger regeringens påbud og anbefalinger.

Kontakt venligst dit lokale værksted for at aftale nærmere omkring afhentning af din bil.

Du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores forholdsregler på telefon eller mail.

 

Afhentning af ny eller brugt bil
Skal du hente din nye bil, kan du fortsat gøre det som planlagt. Der vil dog være en forkortet gennemgang af bilen. Når den nuværende Corona-virus situation er overstået, vil vi gerne tilbyde en dybere gennemgang af bilen. Levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Hør mere om mulighederne på telefon eller mail.

Vi passer godt på hinanden. Derfor arbejder vi i den kommende periode i flere hold på værkstedet, vi sikrer god afstand mellem kollegaer, dem der har mulighed for det arbejder hjemme og møder aflyses i det omfang det er muligt.


Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne give helt den samme oplevelse som ellers, men vi håber på jeres forståelse.

Har du spørgsmål eller særlige behov som du ønsker at vi imødekommer, er du velkommen til at kontakte os inden dit besøg.


Vi glæder os til at se dig.


Med venlige hilsner

SEAT Esbjerg